22.05.19
Βάση Δεδομένων
  E-mail
Αρχή | Αναζήτηση


ID> 006 ::: ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΘΕΑ»Δεδομένα ακινήτου

Περιγραφή

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 4 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ - ΣΤΑΤΙΚΩΝ :    Η. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ :ΔΟΜΗΣΙΣ Α.Ε. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ :  ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΕΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ :    1000 m2

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

   Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ :

1.  Τον επιμήκη όγκο ο οποίος είναι προσανατολισμένος στο νότο και στο βορρά και όντας χαμηλός και σε άμεση επαφή με το περιβάλλον (φυτεμένο κήπο) ακολουθεί αφενός την κλίμακα (χαμηλή δόμησης, αίσθηση χωριού) της άμεσης περιοχής και προσφέρει αφετέρου σωστές βιοκλιματικές συνθήκες.

2.  Την επιτυχημένη ένταξη του κτιρίου στο περιβάλλον του ως προς την κλίμακα , τη χωροθέτηση και τη χρήση υλικών και μορφής η οποία συνοδεύεται από βιοκλιματικές επιλογές.

3.Τη χρήση των ανοιγόμενων υαλοστασίων με διπλά τζάμια προς τον νότο και το βορρά που προσφέρουν φυσικό φωτισμό και αερισμό (διαμπερές κτίριο) όλη τη διάρκεια του χρόνου.

·  Η σχεδίαση του όγκου του κτιρίου σχεδόν σε κυβική μορφή εξασφαλίζει τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου με δεδομένη τη συμβατική κατασκευή του. Η κεραμοσκεπή διατηρεί το παραδοσιακό χαρακτήρα του οικισμού και των αντιστοίχων κατασκευών της περιοχής


Τόπος / Περιοχή

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο προσανατολισμός του κτιρίου έχει κύριο άξονα το Βορρά – Νότο. Το έδαφος είναι επικλινές και θα διαμορφωθεί ένα επίπεδο έτσι ώστε πάνω από το έδαφος να υπάρχει διώροφο κτίσμα.

 

ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : Εύκρατο κλίμα κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου, σύντομοι χειμώνες που συμπίπτουν με την περίοδο των βροχών χωρίς ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Χαρακτηριστικό του μικροκλίματος της περιοχής ( Θερμό - ξηρό) είναι το χαμηλό ποσοστό σχετικής υγρασίας γεγονός που δημιουργεί συνθήκες για «θερμική άνεση» δηλαδή συνθήκες όπου ένας οργανισμός νιώθει καλά με το θερμοκρασιακό του περιβάλλον


Κατάσταση

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ

  O φέρων οργανισμός του κτιρίου θα είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 σύμφωνα με τη στατική μελέτη. Ο τρόπος κατασκευής (πλάκα σάντουιτς) αφήνει ελεύθερους (χωρίς δοκάρια) όλους τους εκμεταλλεύσιμους χώρους. 

 Οι εξωτερικοί τοίχοι πλήρωσης θα είναι από διπλή οπτοπλινθοδομή με μόνωση κατάλληλου πάχους από εξηλασμένη πολυστερίνη. Οι εσωτερικοί τοίχοι θα είναι δρομικής κατασκευής από οπτόπλινθους.

Τα επιχρίσματα θα είναι από τσιμεντοασβεστοκονίαμα και για τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς τοίχους. 

 Οι επιστρώσεις των δαπέδων θα είναι από κεραμικά πλακίδια Α' ποιότητας Ιταλικής ή Ελληνικής προέλευσης (filkeram-Johnson) για όλους σχεδόν τους χώρους εκτός των υπνοδωματίων όπου θα τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο από Δρυς Α' ποιότητας σε σχήμα λωρίδων. . Στους χώρους υγιεινής εκτός του δαπέδου πλακίδια θα τοποθετηθούν και στους τοίχους και θα καλύψουν όλο σχεδόν το ύψος τους.

Τα εξωτερικά κουφώματα θα είναι ανοιγόμενα ή επάλληλα από αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής, με διπλά τζάμια, της aloumil σειρά 940 ή 9400 soft line.

 Οι εσωτερικές πόρτες λευκές λακαριστές με δύο φύλλα MDF , μετά σχεδίου επιλογής του πελάτη  Το κλιμακοστάσιο που ενώνει τους ορόφους είναι από σκυρόδεμα επενδεδυμένη είτε με μάρμαρο λευκό (Κοζάνης ή Διονύσου ή Καβάλας) είτε με ξύλο όμοιο με του δαπέδου του ορόφου. 

Τα ντουλάπια της κουζίνας θα σχεδιάζονται σε συνεννόηση με τον αγοραστή και θα είναι επώνυμα Ιταλικής εταιρείας (τύπου Berloni). Εσωτερικά θα είναι πλήρη από εξαρτήματα και θα είναι έτοιμα για την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών.

Μονώσεις . Το κτίριο θα υγρομονωθεί περιμετρικά στα υπόγεια τοιχεία του με επαλειφόμενο τσιμεντοειδές στεγανωτικό. Τα τμήματα μπετού θα θερμομονωθούν σύμφωνα με τη μελέτη θερμομόνωσης με εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 3εκ. Για τη στέγη η θερμομόνωση θα γίνει στην τελευταία πλάκα σκυροδέτησης.

Η ξύλινη στέγη θα κατασκευαστή με ξύλινους δοκούς από πριστή ξυλεία λευκή Κεντρικής ή Ανατολικής Ευρώπης και θα επικεραμωθεί με κεραμίδια Ελληνορωμαϊκού τύπου.

Οι χρωματισμοί θα γίνουν με πλαστικό για τις οροφές, πλαστικά σπατουλαριστά για τους εσωτερικούς τοίχους ακρυλικά χρώματα για τους εξωτερικούς και βερνίκια για τις εσωτερικές πόρτες.  Το τζάκι θα είναι από μαντέμι εσωτερικά με καμινάδα από ανοξείδωτη λαμαρίνα εξωτερικά θα κτιστεί με διακοσμητικό τούβλο έως το ύψος του ισογείου.

Yπόγειες θέσεις στάθμευσης με βιομηχανικό δάπεδο και αποθήκη μα δάπεδο πλακάκι.

Ο χώρος του κήπου θα διαμορφωθεί ανάλογα με τη μελέτη με κηπευτικό χώμα και θα τοποθετηθούν αναλόγως δενδρύλλια και χαμηλή βλάστηση

 

Η/Μ Εγκαταστάσεις

 Η υδραυλική εγκατάσταση θα παροχετεύεται από το δίκτυο της περιοχής και θα γίνεται εσωτερικά με πλαστική σωλήνα που θα ξεκινάει από ξεχωριστό κολλεκτέρ (collecter) για κάθε όροφο. Το ζεστό νερό που χρειάζεται η κατοικία θα δίνεται από boiler τριπλής ενέργειας δηλ. από ηλιακό συλλέκτη, το λέβητα και με ηλεκτρική αντίσταση.

Το δίκτυο αποχέτευσης θα γίνεται σε κατακόρυφες στήλες που θα συγκεντρώνονται σε στεγανό βόθρο κατάλληλου όγκου για μια οικογένεια. Οι σωλήνες όλες θα είναι από πλαστική σωλήνα κατάλληλων διατομών. Οι υδροροές θα συλλέγουν τα όμβρια νερά από τη στέγη και θα οδηγούνται στο ρείθρο του δρόμου.

Τα είδη υγιεινής που θα τοποθετηθούν θα είναι λευκού χρώματος της IDEAL STANDARD τύπου BALI κα οι μπαταρίες τύπου PERLA.

Η ηλεκτρική εγκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με την μελέτη και θα περιλαμβάνει εγκατάσταση ισχυρών ρευμάτων με υποπίνακες σε κάθε όροφο και γνώμονα την άνεση κάθε χώρου, και εγκατάσταση για air-condition σε κάθε χώρο (εκτός του υπογείου).

Εγκατάσταση τηλεφώνου, κεραίας κατάλληλης και για δορυφορική λήψη, και προεγκατάσταση συναγερμού. 

 Η θέρμανση θα είναι με το σύστημα μονοσωληνίου με ξεχωριστό λέβητα για κάθε κατοικία Ανελκυστήρας, σε κάθε κατοικία θα υπάρχει προεγκατάσταση του έως και τις θύρες με την ηλεκτρολογική εγκατάσταση , χωρίς θάλαμο και υδραυλικό μηχάνημα


Λοιπά

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ «ΘΕΑ»

  

...Συνολική Επιφάνεια Οικοπέδου

1000,00 m2...

...Επιφάνεια οικοπέδου κάθε κατοικίας

250,00 m2...

...Περιβάλλον χώρος κάθε κατοικίας (διαμορφωμένος)

150,00 m2...

...Εμβαδόν υπογείου κάθε κατοικίας

95,87 m2...

...Εμβαδόν ισογείου κάθε κατοικίας

73,28 m2...

...Εμβαδόν ορόφου κάθε κατοικίας

82,43 m2...

...Συνολικό εμβαδόν κάθε κατοικίας

251,58 m2...

ΤΙΜΗ: Κατόπιν διαπραγμάτευσης ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής


Οικονομικές Πληροφορίες

Διεύθυνση επικοινωνίας
Τοποθεσία Ακινήτου
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
GreeceΕπικοινωνία
Όνομα *
Τηλέφωνο  
Χώρα  
E-Mail *
Θέμα *
Επιθυμώ Ραντεβού Για Προεπισκόπηση  
Μύνημα *
(* απαραίτητα πεδία)

messiniamessiniainternet