17.06.19
Βάση Δεδομένων
  E-mail
Αρχή | Αναζήτηση


ID> 0698 ::: ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΑΥΡΑΣ-II»
Δεδομένα ακινήτου

Περιγραφή

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 2 ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ & 5 ΔΙΩΡΟΦΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ : ΔΟΜΗΣΙΣ Α.Ε. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ο.Τ 1464 - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ : 2639,91 m2 ·

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: To οικόπεδο βρίσκεται στη Ανατολική συνοικία (Ο.Τ 1464) του Δήμου Καλαμάτας, έχει συνολική επιφάνεια 2639,91 τ.μ και σύμφωνα με το πολεοδομικό σχέδιο τα παρακάτω στοιχεία:

Εμβαδόν (σε m2) : 2639,91

Συντελεστής δόμησης : 0,80

Ποσοστό κάλυψης : 50%

Μέγιστο ύψος (σε μέτρα) : 12,00

Ελάχιστο πρόσωπο (σε μέτρα) : 12,00

Επιτρεπόμενη Δόμηση (σε m2) : 2111,93

Επιτρεπόμενη Κάλυψη (σε m2) : 1319,96

Το συγκρότημα έχει διανοιγμένη οδό στο Νότο και στο Βορρά πλάτους 8μ , μελλοντικά πεζοδρόμου. Ανατολικά γειτνιάζει με χαρακτηρισμένο, αδιαμόρφωτο τώρα, κοινόχρηστο χώρο επιφανείας 2.000 τ.μ περίπου. Δυτικά έχει σύνορο με άλλο οικόπεδο και σε απόσταση περίπου 20,00 μ βρίσκεται η οδός Αύρας , κάθετη οδός προς τη θάλασσα. Το έργο αυτό έχει στόχο την κατασκευή σύγχρονων κατοικιών, υψηλών προδιαγραφών, και σύγχρονων αρχιτεκτονικών λύσεων, που σε μια περιοχή έξω από τον κεντρικό ιστό της πόλης αλλά σε άμεση επαφή με αυτόν και με τη θάλασσα θα αποτελέσει ιδανικό χώρο κατοικίας.


Τόπος / Περιοχή

1. Υποδομές : Η περιοχή καλύπτεται από το δίκτυο αστικών συγκοινωνιών και έχει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και στη θάλασσα.. Σε απόσταση 500 μ περίπου ανατολικά του οικοπέδου λειτουργεί δημόσιο εκπαιδευτήριο (δημοτικό και γυμνάσιο), αλλά και σε απόσταση περίπου 3 χλμ. δυτικά μέσω μόνο μίας οδού υπάρχει και λύκειο.

2. Χωροταξικά πλεονεκτήματα Πλεονεκτήματα του οικοπέδου : Προσανατολισμός βορράς - νότος ,τον ίδιο προσανατολισμό θα έχουν και τα κτίσματα, που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του βιοκλιματικού σχεδιασμού για τον φωτισμό και αερισμό των κτιρίων. Άμεση πρόσβαση στη θάλασσα , μέσω μόνο μίας οδού (απόσταση 700 μ.). Γειτνίαση ανατολικά πρώτα με κοινόχρηστο χώρο και στη συνέχεια με ρέμα.


Κατάσταση
aaaas

 

 


Λοιπά

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ TOY ΕΡΓΟΥ: Το έργο θα κατασκευασθεί σύμφωνα με τη μέθοδο Project Management.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής για την κατασκευή οικοδομικών έργων είναι : Ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών στο χρόνο που αυτές αποφασίζονται. Δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης εργασιών και σύνταξης τροποποιητικών αλλαγών των μελετητών. Δυνατότητα εξεύρεσης και συντονισμού μεγάλου αριθμού προσωπικού και εργολάβων οι οποίοι εργάζονται παράλληλα. Ευχέρεια συντονισμού μελετητών, ιδιοκτητών και εργολάβων με γνώμονα το συμφέρον του έργου. Δυνατότητα προσαρμογής του κόστους του έργου στον αρχικό προϋπολογισμό με την εναλλακτική χρησιμοποίηση υλικών και εργολάβων. Δυνατότητα τροποποιήσεων μελετών, υλικών, ακόμη και χρήσεων των κτιρίων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στο κόστος του έργου. Όλες οι εργασίες εκτελούνται με τη συνεχή επί τόπου παρακολούθηση μηχανικών και τεχνικών έτσι ώστε η ποιότητα κατασκευής που επιτυγχάνεται είναι η καλύτερη δυνατή για το έργο.

Αυτή τη στιγμή το έργο βρίσκεται στη τελική του φάση.


Οικονομικές Πληροφορίες

Διεύθυνση επικοινωνίας
Τοποθεσία Ακινήτου
Kalamata
GreeceΕπικοινωνία
Όνομα *
Τηλέφωνο  
Χώρα  
E-Mail *
Θέμα *
Επιθυμώ Ραντεβού Για Προεπισκόπηση  
Μύνημα *
(* απαραίτητα πεδία)

messiniamessiniainternet